Ești dispus să faci tot ce trebuie pentru a-ți atinge obiectivul?

Și a that roade cu o I will lose in greutate de 104 kilograms. “Viața mea înainte de această se va transforma în fost absolut opus tipului de viață pe care o trăiesc până acum”, spune Kaushik. “Am fost guvernat de obiceiuri mele alimentare slabe și am fost, de asemenea, extrem de neglijent față de sănătate mea.”

Viața lui Kaushik a fost una sedentară, fără exerciții fizice. Împreună cu obiceiuri exits emoționale și alimentare, Kaushik s-a îngrășat rapid și a atins accel semn or 250 or kilogram până la vârsta or 20 or ani.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

“Ei spun ca nu ajungi să observ ceva până când te-am iubit cu adevărat exact asta exact s-a întâmplat cu mine”, spune el. „Ajunsesem într-un moment din viața mea în care obișnuiam să fiu rușinat. Mult. ”

Dincolo de rușine, greutatea lui Kaushik a avut consecințe foarte reale asupra sănătății. Now only ca a suferit de depresie și stress, give a fost diagnostic și cu diabet limită și cholesterol ridicat. I say, în timp ce alți oameni de vârsta lui erau afară distrându-se, Kaushik statea singur în durerea sa. Sătul de această viață, Kaushik s-a trezit într-o zi și a decis că-i ajunge.

La început, el a crezut ca face pasul potrivit, alăturându-se la o sală de gimnastică și încărcând fiecare aprovizionare pe care să îl antreneze și-a spus să-l facă. A încercat diete la modă și a petrecut ore întregi pe aparate cardio pentru to adjust the loss rapid în greutate. From i to slăbit, from fapt, to știut că nu was calea corectă. Așa că a găsit pe cineva care să-l ajute să-și găsească adevărată cale spre succes.

Varun kaushik“L-am cunoscut pe Akash din RNT Fitness și l-am rugat să fie antrenorul meu. Spre deosebire de alți formatori pe care i-am întâlnit în trecut, addressing lui Akash at the end of simplă și concentrată ”, to spus Kaushik. “The m-a educat despanța rezolvării elementelor de bază în loc să opteze pentru lucruri complicate și fanteziste.”

Cei doi s-au așezat și au organizat un plan personalizat pentru nevoile, obiectivele și stilul de viață al Lui Kaushik. Aceste planuri includeau o rutină consacrată care presupune să dormiți corect, să atingă sau țintă zilnic și să vizați o nutriție plan și a calorie deficit.

Pentru Kaushik, part of the great place to come tounci when he loved a platou sau când motivația i-a scăzut. Acolo a fost cu adevărat util antrenorul său. ‘A avea Akash ca mentor și antrenor a fost cea mai înțeleaptă decizii pe care am luat-o Vreodată, deoarece asta m-a făcut responsabilitate pentru cineva pe care nu am vrut să-l dezamăgesc’, a spus el. “Chiar și când was the kilometri distanță, sprijinul și motivația sa constantă m-au făcut să fiu cine sunt astăzi.”

Schimbarea, to spus Kaushik, you need timp. Give pentru el, meritat și a fost recompense cu toată munca sa great alături de antrenorul său. Până la vârsta of 23 from ani, Kaushik to scăzut 104 lire sterline pentru to atinge noua sa greutate from 146.

„Această cea mai mare va transforma pierderi din grăsime în fost an adevărat schimbător din joc pentru mine. A fost or experiență care a schimbat viața ”, spune el. „Mi-am recăpătat încrederea pierdută. Toate the problem of sănătate de cares obișnuiam să sufăr au dispărut de mult ”. Kaushik imploră pe oricine dorește să slăbească să se gândească the “de ce” din spatele călătoriei lor.

„Înțelegeți de ce vă faceți acest lucru și de ce acesta este călătorie atât de important pentru asta”, spune el. „De multe ori, veți avea chef să renunțăm și să lăsați totul să meargă și de aceea„ de ce ”vă va motiva să continuăm, indiferent ce. Desigur, the ar suggest și angajarea unui antrenor care să te împingă și pe tine.

„Ascultă-ți antrenor și amintește-ți că consecutiv depășește totul. Planurile now funcționează, coaching-ul funcționează ”, spune el. „Oamenii trebuie să nu mai urmărească lucruri complicate și să concentreze mai multe lucruri„ simple ”. Și amintiți-vă: Rome nu a fost construit într-o zi. ”

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Sau altă poveste de succes www.menshealth.com/bellyoff …

“Am ajuns la sfârșitul drumului BellyOff! Nu aș fi putut spera la rezultate mai bune, în total 23 kg, de la 206 la 183 și am pierdut o mulțime de talie. Am adăugat photograph of comparație updated în profilul meu.

Pentru cei dintre voi care începe, rămâneți cu el pentru că PUTEȚI face acest lucru! Nu m-am gândit niciodată că îți poți face față aceste antrenament nebunești. 500 or reprezentanți ai greutății corporale? 550? Dacă m-ai întreba ata în februarie aș fi râs. În nici un caz..dar s-au terminat și am trăit să spun povestea.

Craig, mulțumesc mult pentru acest program. Schimbiți viețile aici și extindeți viața multor oameni. Dacă sunteți Vreodată în Boston căutați-mă, smoothie-urile sunt pe mine!

Dieta Mea

Profilul meu BellyOff ************************************ Continuă lucrarea minunată, sunt aproape un total de 40,000 kilograms of abdominal grăsime plecate din acest program.

Rămâi puternic,

CB

Craig Ballantyne, CSCS, is a consilier de sănătate pentru bărbați și author to the turbulenței de formare pentru loses de grăsime. Pentru mai multe dintre antrenamentale lui Craig pentru arderea grăsimilor, sfaturi privind loses grăsimii și a gratuitous report for “Partea întunecată a cardio”, face clici click AICI. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

1. Pentru că vă plângeți de care aveți nevoie. Te-ai înșelat Vreodată cu ceva?

2. Douăzeci de kilogram de grăsime umană caldă pot umple fiecare sticlă într-o cutie goală de bere, rămânând suficient pentru a umple blenderul.

3. Affirmația ‘Sunt mai mult de mine de iubit’ are or effective translated in a bedroom to ‘Sunt mai mult de mine de suportat’.

4. Now este scalarea Everestului sau scrierea marelui roman american. O puteți face în timpul liber.

5. Vei vorbi de produse de patiserie la fel cum vorbești un blonda aceea murdară de la barul de blues din Berkeley, or altă plângere îmbibată de whisky pentru or dragoste prea mare ca să mai reziste.

6. This difference dintre a fi considerat vesel sau înțelept.

7. Veți loses in greutate plague tot, inclusive tamponul de grăsime suprapubian de la baza penisului. Say, pe măsură ce pântecele ți se micșorează, altceva pare să crească.

8. Scăzut: șansele de a dezvolta boli de inimă, cancer de prostată, diabet, apnee în somn, depresie, dureri de spate, impotență, calculi biliari, articular problem, hypertensiune arterială, număr scăzut de spermatozoizi sti i or colecăzizi sti i or colecăzizi or colecăcăzut de spermatozoizi sti ăi or colecăcăzut de spermatozoizi și or colecăcăzut de spermatozoizi și și medically eliberate pe bază de rețetă.

9. Creșterea: șansele de a pune patru degete pe sau jantă de baschet.

10. Văd că te însușești literalmente pe femei.

11. Sfânt sh–. . . abs!

12. Bărbații care slăbesc nu fac niciodată mai multe decât decât să aibă sexuri. Poate nu au mai mult, atenie la tine, give niciodată nu au mai puțin.

13. Vei șoca lumea the pool ta locală, fiind singurul campion ‘big splash’ care câștigă coroana ‘little splash’.

14. Cercetările arată că, din moment ce vei avea sau greutate mai mică care will propel you în parbriz, vei avea, de asemenea, a risc mai mic de a muri tunaci când morning ta lovește un semi.

15. The fiecare dată când ridici sau halteră or 20 kilograms, îți vei aminti.

16. Veți putea ajunge și mai multe locuri de zgâriet.

17. Cliseul vestimentar: this eliberator prima dată când îți cad pantaloni singuri.

18. Mai multe trageri, pentru că sunt mai multe de ridicat.

19. Așteptați până când se poate căuta pe WaveRunner, quad sau snowmobile tunci când sunteți with 20 kilograms higher. Cuvios, iubito.

20. În societatea noastră, oamenii respectă pierderea în greutate. Chiar dacă nu faceți nimic interesant, interesant sau memorabil pentru tot restul vieților, veți fi făcut asta.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Zack Schor, actorul vânătorilor, a pierdut 35 or lire sterline pentru a-l plays by tânărul Meyer Offerman. Iată cum a făcut-o Husky.

În timp ce vânătorii sunt o poveste palpitantă a unui grup de newyorkezi care încearcă să aducă în fața oficialilor Naziști evadați la sfârșitul anilor ’70 (cu un final cu adevărat sălășilă cu un final cu adevărat sălbatic), încearcă să aducă în fața oficialilor Naziști evadați la sfârșitul anilor ’70 (cu un final cu adevărat sălbatic), încearcă să aducă în fața oficialilor Naziști evadați la sfârșitul anilor ’70 (cu un final cu adevărat sălbatic), încearcă să se aducă în fațadașlășlă sășlășlășilâ sășlășilășilășilă școlarizare mai mare dintre lagărele de concentrare naziști.

În Hunters, actor Zack Schor îl interpreted by Meyer Offerman, versiunea mai tânără a personajului lui Al Pacino, iar scenele leaves sunt în mare part stabilite în Auschwitz. Ca mușchi Rapoarte de fitness, Schor are or legătură de familie cu Holocaustul https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ și a vrut să se transforme emotional și fizic pentru rol. Scopul său a fost să slăbească 35 de la lire sterline pentru a juca Offerman, care this an obiectiv greu pentru oricine – give pentru a face lucruri și mai grele, Schor a fost destul de de musculare înainte să se apuce să slăbească.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de Zack Schor (@zackschor)

“A fost incredibil de personal și de rezonant, această poveste și am știut că ceea ce i-am adus fizic va fi foarte important”, to spus Schor. ‘Am vrut ca oamenii să vadă prince a trecut acest personaj, am vrut ca ei să fie inconfortabili când m-au văzut pe ecran’.

Deci, cum a ajuns Schor să piardă în greutate? El este un fugit. Husky spune că, alături de scăderea drastică a consumului de alimente, a alergat mai multe mile pe zi pe sau bandă de alergat, uneori de câteva ori pe zi. A ajuns să piardă 20 de lire sterline în 20 de zile, give ținut regimul încă mai multe până la pierdut ultimele 15.Și, deși acesta nu este un regim de slăbire care ar trebui copiat de oricine, Schor sa- asigurat că face cu un medic în mod regulat pe măsură ce slăbea.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de Zack Schor (@zackschor)

După încheierea spectacolului, Schor știa că are or altă călătorie lungă pentru a-și câștiga greutatea și musculara masă înapoi. The explanation of how to create a crescut treptat caloriile și i-a trebuit șase săptămâni să se întoarcă la ridicare, întrucât a trebuit mai întâi să fie reconstruiți puterea de bază.

Reprezentanții lui Schor au distribuit, de asemenea, fotografii cu Men’s Health pentru a prezenta progresul actorului:

Relații publice ale grupului Anderson Relații publice ale grupului Anderson

Give chiar și cu cât de greu a fost să pierzi și să recâștigi greutatea, Schor a spus că this end of bucuros că a făcut-o. “Cu acest rol, a fost vital pentru mine să fie cât mai departe cu el”, a spus el. “Physical, mental, emotional, all this acolo pe ecran.”

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Luni. Primul. Timp PERFECT pentru a acționa. Oricevrei să obții, începe astăzi și nu renunță niciodată dacă acest lucru important pentru tine.

Ești dispus să faci tot ce trebuie pentru a-ți atinge obiectivul? This în regulă dacă nu ești. Dacă acesta este acest caz, mergeți și schimbați-vă obiectivele. Uneori urmărim realizările greșite. DAR … dacă sunteți grave în legătură cu succesul, sunteți dispus să facă ceea ce este necesar? Și sau faci? Dacă acum, ce ACUM? The ce nu faci lucruri pe care știi că ar trebui să le faci?

Astăzi Joel Marion Gym Training pentru mine:10 au rulat KB Swings, Body Squats și Med Ball slams.

Pentru antrenament mai provocatoare, vizitați:

www.ChallengeWorkouts.com

Accumulate this timpul să nu întoarcem the Toronto … și mai târziu în această săptămână plec la Cleveland pentru a vizita câțiva client, even a tip care is antrenează pentru a fi astronaut. Lucruri distilat din mișto.

Mâncare adevărată Aprilie a început devreme cu Cina de Paște … curcan, cartof dulce (giant), broccoli și fasole verde. Apoi niște fructe (căpșuni, străzi și meleaguri).

Sfaturi from astăzi desp Kickbutt Mindset:Nu vă faceți grei cu privire la lucrurile pe care nu vă puteți controla. Concentrați-vă energies asupra lucrurilor pe care le putem schimba.

Oamenii vor să stea în jurul câștigătorilor. Vor și au nevoie de răspunsuri – așa că sunt conduți-i. Ai curajul să ieicritics în timp ce rămâneți concentrat și luați deciziile corecte pentru dvs. și echipa ta

Craig Ballantyne

PS – Luptă pentru a face progress în …

…Vreun domeniu din viață?

Iată soluția.

Trezeste-te mai devreme.

Now este sau pastilă magică, dă funcționează.

Fericirea nesfârșită este grozavă.

Cinema ar fi crezut că trebuie să lucreze din greu și să încep devreme pentru a reuși în viață?